Connect with us

Moka Soka Lyrics | मोका सोका लागे कदे फेर आऊंगी लिरिक्स

Moka Soka Lyrics in hindi

lyrics

Moka Soka Lyrics | मोका सोका लागे कदे फेर आऊंगी लिरिक्स

Moka Soka Lyrics | मोका सोका लागे कदे फेर आऊंगी लिरिक्स

Moka Soka Lyrics in hindi and english – Ajay Hooda & Sonam Tiwari Haryanvi Song काफी फेमस गाना है. लोगों को अक्सर इस गाने के बोल को खोजते हुए देखा जा सकता है. तो देर किस बात की आइये देख लेते हैं मोका सोका गाने के लिरिक्स हिंदी में.

Song Details:

Song Name – Moka Soka

Model – Ajay Hooda & Sonam Tiwari

Singer – Anu Kadyan & Raju Punjabi

Writer – Ajay Hooda

Music – V.R. Bros ( Raju Punjabi & Vinod Chimpa )

Cameraman & Editor – Vsingroha & Guddu Kajal

Director – Pawan Gill & Manjeet Panchal

Label – Mor Music Company

Audio Studio – Mor Music Audio Recording Studio

Production House – Mor Digital Recording DIGITAL PARTNER : MUSIC CONSULTANT & PROMOTIONS: APEX INTERNATIONAL MEDIA


Moka Soka Lyrics in hindi

जावन दे मरजाने ना तो मारी जाउंगी
जावन दे मरजाने ना तो मारी जाउंगी
मोका सोका लाके कदे फेर आउंगी
हाय मोका सोका लाके कदे फेर आउंगी

इब ना-ना करती रह
फिर बैठ के रोवेगी
इब ना-ना करती रह
फिर बैठ के रोवेगी
धक्के खांदी हंड़ेगी
फिर मन्ने टोहवेगी
धक्के खांदी हंड़ेगी
फिर मन्ने टोहवेगी

इक दो दिन में आ लुंगी इस प्यार के ठाणे में
हाय तवल करके तारूँगी
में तेरे उहलाने न
हाय तवल करके तारूँगी
में तेरे उहलाने न
तेरा कर दूंगी छो ढिल्ला एसे लाड लडूंगी
मोका सोका लाके कदे फेर आउंगी
हाय मोका सोका लाके कदे फेर आउंगी

सारी सेटिंग-वेटिंग होरी थी
तन्ने चाला पाड दिया
रोज रोज के काम बने तने मोका काड दिया
हाय रोज रोज के काम बने तने मोका काड दिया
जोबन का बंधा भरोटा हाय कद लोक ढोवेगी
धक्के खांदी हंड़ेगी
फिर मन्ने टोहवेगी
धक्के खांदी हंड़ेगी
फिर मन्ने टोहवेगी

आज-आज तू कर ले छोरे मेरी उधारी हो
अगले गेडे काटके जाउंगी तेरी बीमारी हो
हां अगले गेडे काटके जाउंगी तेरी बीमारी हो
आज होली घनी ए वार जले ना रिस्क उठूंगी
मोका सोका लाके कदे फेर आउंगी
हाय मोका सोका लाके कदे फेर आउंगी

अजय हुड्डा तेरे कहन ते हुआ लेट भतेरा
झुट्टी स मरजानी तू मन्ने सब बातका बेरा
झुट्टी स मरजानी तू मन्ने सब बातका बेरा
रे ना आई तो मेरा के अपना ही खोवेगी
रे धक्के खांदी हंड़ेगी
फिर मन्ने टोहवेगी


English Lyrics of Moka Soka (hinglish)

Javen de marjane na to mari jaungi
Javen de marjane na to mari jaungi
Moka soka lake kadhi phir aaungi
Haye moka soka lake kadhi phir aaungi

Ib na-na karti re
Phir bethke royegi
Ib na-na karti re
Phir bethke royegi
Dhake khandi handegi
Phir manne tovegi
Dhake khandi handegi
Phir manne tovegi

Ek do din mein aalungi is pyar ke thane mein
Haye taval karke tarungi
Main tere ulahane ne
Haye taval karke tarungi
Main tere ulahane ne
Tera kardungi chho dilla asa laad ladaungi
Moka soka lake kadhi phir aaungi
Haye moka soka lake kadhi phir aaungi

Saari setting-vetting hori thi
Tanne chala pad diya
Roz-roz ke kam banne tanne mauka kaadh diya
Haye roz-roz ke kam banne tanne mauka kaadh diya
Joban ka bandha bharota haye kadh lag dovegi
Dhake khandi handegi
Phir manne tovegi
Dhake khandi handegi
Phir manne tovegi

Aaj-aaj to karle chhore meri udhari ho
Agale gede katke jaungi teri bimari ho
Haan Agale gede katke jaungi teri bimari ho
Aaj holi ghani vaar li jale ne risk udhaungi
Moka soka lake kadhi phir aaungi
Haye moka soka lake kadhi phir aaungi

Ajay hooda tere kehn te hua late batera
Jhuti se marjani tu manne sab baataka bera
Jhuti se marjani tu manne sab baataka bera
Re na aayi to mera ke apna hi khovegi
Re dhake khandi handegi
Phir manne tovegi

तो ये था Moka Soka Lyrics in hindi, जिसे आप कॉपी करकर अपने चाहने वाले को भेज सकते हैं. आपको इस गाने के बोल केसे लगते हैं, कमेंट में बताएं. अगर इस गाने में कोई त्रुटी है तो भी हमें कमेंट में सूचित करें. हम आपके आभारी रहेंगे.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in lyrics

Recent Posts

Ads

About Us

Great Bollywood
Great Bollywood एक ब्लॉग है जो बॉलीवुड खबरों को आप तक पहुचता है. हमने भारत के हिंदी भाषी लोगों के लिए ये ब्लॉग बनाया है. यहाँ पर आपको Bollywood News हिंदी में पढ़ने को मिलेंगी.
Advertisement

Trending

To Top